Rosmalen
+31(0)6-22910465
info@fitbase.nl

personal training

Your health starts here

pt en small group training

Wil je afvallen, je conditie verbeteren, gespierder of fitter worden? Een Personal Trainer kan jou daarbij helpen.

De Personal Trainer is jouw persoonlijke coach, die je helpt om je te concentreren op de oefeningen. Deze persoonlijke trainer geeft advies en motiveert tijdens je workout om jouw persoonlijke doelen en wensen te halen. En deze zul je aanzienlijk sneller behalen door een coach.

Fitbase biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van personal training.

online begeleiding

online begeleiding

Heb jij alleen richtlijnen nodig en heb je zelf de discipline en motivatie om je trainingen tot een goed einde te brengen? Dan is online begeleiding iets voor jou. Bij online begeleiding heb je alles zelf in de hand! Je ontvangt je intake, trainingsschema en weekmenu’s via e-mail. Je zorgt zelf voor je eigen trainingen en metingen. Uiteraard houden we online contact.

lees verder
pt aan huis

aan huis

Wil je graag in je eigen omgeving trainen of lekker naar buiten? Fitbase biedt personal training aan huis of op een buitenlocatie en geeft je gericht advies dat is afgestemd op jouw doelen. Je gaat het personal training-traject in volgens de Fitbase werkwijze en ontvangt een trainigsschema op maat, eventueel inclusief voedingsbegeleiding.

lees verder
windkracht 5

op een Fitbase leslocatie

Natuurlijk kun je ook terecht op een Fitbase leslocatie als je zelf geen ruimte hebt of gewoon liever in de zaal traint. Ook bij deze vorm ga je het personal training-traject in volgens de Fitbase werkwijze en ontvang je een trainigsschema op maat, eventueel ook inclusief voedingsbegeleiding.

lees verder

small group training

Wil je wel graag persoonlijke aandacht zoals bij Personal Training, maar ook het groepsgevoel? Dat kan!

Bij Small Group Training werk je in een kleine vertrouwde groep van maximaal 4 personen. Je ervaart de gezelligheid van trainen in groepsverband, wat motiveert om te blijven sporten. Trainingen worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers waardoor Small Group Training voor iedereen toegankelijk is.

lees verder

smallgroup
[divider type=”space”]